Alegerile din PNL Suceava se vor desfasura in septembrie, a decis BPN al PNL


Intră acum și în grupul de

Alexandru Baisanu

Biroul Permanent Naţional al PNL a decis, joi, ca alegerile pentru stabilirea conducerii organizaţiei judeţene PNL Suceava să se organizeze la termen, în luna septembrie.

Potrivit unui comunicat al PNL Suceava, Biroul Permanent Naţional al PNL a luat decizia în urma propunerii înaintate de preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu.

Astfel, Biroul Permanent Naţional al Partidului Naţional Liberal a decis ca alegerile din cadrul filialei Suceava să aibă loc la termen, respectiv în luna septembrie a acestui an.

NewsBucovina a anunţat recent că alegerile din organizaţia judeţeană PNL Suceava, programate pentru data de 29 iunie, urmează să fie amânate pentru toamna acestui an, citând surse din PNL.

Iniţial alegerile urmau să se desfăşoare în 12 iunie, dar la reclamaţia mai multor membri ai conducerii organizaţiei, care au susţinut că nu s-au respectat termenele statutare, Biroul Permanent Teritorial a propus data de 29 iunie.

Pentru funcţia de preşedinte al PNL Suceava candidează actualul preşedinte, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu şi vicepreşedintele organizaţiei, Marius Ursaciuc, primarul oraşului Gura Humorului.


Intră acum și în grupul de