Dontu: „Anunt declansarea consultarii publice privind revizuirea Constitutiei”


Intră acum și în grupul de

ovidiu dontu 1Conferinta de presa la sediul PSD Suceava:

Ovidiu Dontu, presedinte executiv al PSD Suceava, senator de Suceava

LIVE TEXT”

„Anunt declansarea consultarii publice privind revizuirea Constitutiei. O voi face cu orice cetatean al judetului Suceava care va dori acest lucru. De luni, la sediul cabinetelor mele, la primarii si pe blogul meu, voi disemina proiectul de reviziuire a Constitutiei.

Eliminarea traseismului politic e prima borna pusa in actualul proiect de Consitutie. Pentru remaniere un ministru trece prin comisiile Parlamentului.

Personal, am citit 15 Constitutii ale lumii. De la fiecare avem de invatat. Singurul regret personal e ca nu toate propunerile mele au trecut. Am 4 propuneri care au trecut de comisia pentru revizuire. Cred ca putem deschide in judet minim 2 parcuri inustriale. Unul in zona Termica si unul in Falticeni.

Pentru colegiul meu as avea curaj sa particip la un referendum care sa fie valid cu 50 % plus unu. Pentru ce am facut pana acum, am curajul asta.

Blejnar nu e coleg de partid cu noi. Sunt povesti vanatoresti. Fac parte din campania politica de intoxicare a celor din PDL. Nu ma pot cobori la asta. 30 de miliarde lei am reusit alocare in acest an pentru  spitalul din Falticeni.”


Intră acum și în grupul de