Mihai Moraru, numit de Delegatia Permanenta a PNL Suceava presedinte interimar al TNL Suceava


Intră acum și în grupul de

Delegaţia Permanentă Teritorială a PNL Suceava a votat, duminică, numirea în calitate de preşedinte interimar al organizaţiei judeţene de tineret a PNL Suceava a lui Mihai Moraru, unul dintre cei doi candidaţi care şi-au disputat funcţia de preşedinte al organizaţiei la alegerile din 1 iunie, care au fost însă anulate din cauza neregulilor înregistrate.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a declarat că DPT a PNL Suceava a decis numirea, până la organizarea alegerilor, a lui Mihai Moraru în funcţia de preşedinte interimar al TNL Suceava.

Conferinţa judeţeană de alegeri TNL Suceava s-a desfăşurat în data de 1 iunie,  candidaţi pentru funcţia de preşedinte al organizaţiei fiind preşedintele interimar, Cătălin Pintea şi Mihai Moraru.

tnl14

După prima numărare a voturilor, Cătălin Pintea a fost anunţat câştigător cu 59 de voturi, în timp ce Mihai Moraru a obţinut 42 de voturi. După renumărarea voturilor însă, Mihai Moraru ar fi obţinut 67 de voturi, iar Cătălin Pintea, 40.

 

În acest context, delegaţia TNL care a supravegheat şedinţa, condusă de preşedintele TNL, deputatul Florin Alexe, şi din care au făcut parte mai mulţi vicepreşedinţi naţionali ai TNL, a luat toate documentele şi voturile exprimate şi a plecat din sală fără a oferi niciun fel de explicaţii privind validarea alegerilor.

Ulterior, alegerile au fost anulate şi urmează să fie reluate.

Preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, a sesizat atunci, de la începutul şedinţei, mai multe nereguli privind organizarea acestor alegeri.

NR: Delegatia permanenta are doar calitatea de a propune un presedinte interimar la organizatia de tineret, acest atribut apartinand exclusiv conducerii centrale a TNL.


Intră acum și în grupul de