Ramona Caba, preşedinte interimar al organizatiei oamenilor de afaceri a PDL Suceava, iar Alexandru Salup la OT PDL


Intră acum și în grupul de

Ramona Caba a fost numit, preşedinte interimar al organizaţiei oamenilor de afaceri din PDL Suceava, în timp ce Alexandru Şalup, preşedinte al Organizaţiei de Tineret din PDL Suceava.

Decizia a fost luată în ultima şedinţă a Biroului Permanent Judeţean al PDL Suceava.

Preşedintele organizaţiei PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a arătat că alegerile în organizaţiile de bază şi finalizarea constituirii comisiilor de specialitate sunt priorităţile acestor zile pentru PDL Suceava.

El a arătat că alegerile în cadrul nucleului de bază al partidului-organizaţia de secţie de votare- se desfăşoară conform graficului stabilit şi că, în urma analizei efectuate în cele zece colegii din organizaţie, până la începutul lunii august acestea vor fi încheiate.

sedinta pdl cu funeriu si sulfina

Până în luna septembrie se vor organiza alegeri în fiecare localitate, iar apoi se va desfăşura conferinţa judeţeană de alegeri.

“În PDL alegerile au loc de jos în sus, pornind de la nivelul organizaţiilor de bază. Odată cu aceste alegeri se poate remarca o revigorare a activităţii organizaţiilor de bază şi totodată s-au înregistrat noi înscrieri în PDL”, a arătat Flutur.

El a precizat că alături de PDL au venit în ultima perioadă şi o serie de specialişti din diverse  domenii, care vor activa alături de membrii de partid în cadrul comisiilor de specialitate înfiinţate în domeniile de administraţie publică, dezvoltare locală şi regională, agricultură, mediu, sănătate, educaţie, cercetare, cultură şi sport, justiţie, muncă şi protecţie socială, economie, finanţe şi mediul de afaceri şi politică.

“Comisiile de specialitate reprezintă cadrul în care specialiştii îşi pot exprima ideile în legatură cu domenii ale guvernării centrale şi locale, organizează dezbateri, monitorizează şi propun proiecte, asigură expertiza pentru iniţiativele legislative şi formulează poziţii în raport cu diferite evenimente politice, la nivel local şi naţional”, a subliniat Gheorghe Flutur.

El a mai declarat că odată cu desemnarea deputatului Ioan Bălan ca preşedinte interimar al organizaţiei municipale Suceava a PDL, această organizaţie se află într-un amplu şi consistent proces de reorganizare, având deja conturat ca obiectiv câştigarea alegerilor în municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de