Vicepresedintele PC Maria Grapini sustine ca USL este „mai unit” la Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PC, Maria Grapini, ministru delegat pentru mediul de afaceri, a declarat, vineri, că a constatat că la Suceava, USL funcţionează bine şi că este o structură solidă.

Ea a remarcat, într-o conferinţă de presă, că lideri din PC şi PSD din judeţul Suceava acţionează în comun pentru un singur interes, cel al dezvoltării judeţului şi a subliniat că această situaţie este determinată de preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor.

„Am constatat în judeţul dumneavoastră o unitate mai mare a USL. Vreau să-i mulţumesc preşedintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, pentru că este un factor important. Este important şi pentru judeţ”, a spus Grapini.

Ea a arătat că pe parcursul vizitei pe care a făcut-o în judeţ în calitate de ministru al mediului de afaceri şi turismului a fost însoţită atât de parlamentari PSD cât şi PC şi cu prefect şi cu preşedintele CJ, dar şi cu primari de toate culorile politice.

„Aşa am simţit aici, că USL este mai trainic şi este mai bine pentru că, până la urmă, interesul nostru este să ne punem în aplicare programul de guvernare. Asta este ţinta noastră şi doar uniţi, fiecare cu aportul său, putem face”, a spus Grapini.

Ea subliniat că preşedintele CJ Suceava are proiecte care trebuie susţinute.


Intră acum și în grupul de