Fundatia Miscarea Populara s-a infiintat si la Suceava


Intră acum și în grupul de

Conferinta de presa la Hotel Sonnenhof, din Suceava

Sebastian Lazaroiu a fost prezent la Suceava, la alegerile din cadrul filialei judetene a Partidului Miscarea Populara.

Eugen Tomac , presedinte PMP:

„Suntem onorati ca am inceput cu dreptul o constructie serioasa pentru societatea romaneasca. Avem obligatia sa facem opozitie fata de abuzurile pe care USL le comite. Ne-am propus ca in timp scurt sa cream structuri politice capabile sa faca fata acestei guvernari care a dus deja tara de rapa.

La Suceava, coordonatorul PMP este Corneliu Popovici. Credem ca in scurt timp vom deveni alternativa la USL. Dreapta are nevoie de voci credibile.

Avem nevoie de opozitie reala. Romania are nevoie de un partid de dreapta responsabil. Tot timpul Fundatia MP va fi izvorul de idei si de resurse umane. Diferenta intre noi si alte partide se va vedea pe parcurs. Incurajam competenta si democratia interna.

Cu siguranta, la anul vom avea un prim exercitiu electoral pentru alegeri locale. Sunt peste 100 de alesi locali declarati incompatibili de ANI. Obiectivul nostru e sa reusim sa infiintam filiale in toata tara si sa invitam sa se alature PMP cei mai pregatiti si competenti oameni. Cand vom avea o lista finala cu oameni dupa alegerile interne, vom veni cu un pronostic. Vom obtine un scor spectaculos, dar nu dam cifre. Vom fi cel mai puternic partid de dreapta.”

Sebastian Lazaroiu:

„Fundatia nu va lua decizii in locul partidului. Trebuie vegheat insa ca partidul sa nu devieze de la program, care e un set de valori si solutii. Daca PNL avea o astfel de fundatie, i-ar fi tras de maneca cand s-au modificat fiscal anumite lucruri in ultimele zile. noi nu primim PDL in Miscarea populara. daca sunt oameni de calitate in PDL sau in PNL care doresc sa vina la noi suntem deschisi. S-au ratat 4 obiective majore pentru USL si au beneficiat de ingaduinta mea. Revizuirea Constitutiei, regionalizarea, am vrut tot PDL, Flutur la Suceava ca nu vrea nici o regionalizare, reforma in sanatate., restructurarea marilor companii de stat, modificarea Constitutiei nu se va face, regionalizarea nu se va face. Reforma in sanatate ma indoiesc ca se va face, iar privatizarile am mari dubii. Cand ai patru mari obiective si le ratezi… Cu actualul premier cei din USL se fac de ras. Ar trebui sa isi gaseasca pe altcineva ca acesta de acum ii face de ras. „

Teodor Baconschi:

„PNL e singurul partid care de cinci ani s-a aliat cu adversarul ereditar, urmasul PCR, PSD de azi. S-a aliat atat de mult incat nu mai iese din vorba si deciziile lui politice. S-a pus in coada si trustul ITACT care prezinta agenda batranei securitati comuniste. Cand am intrat in PDL, credeam ca programul lui Basescu este asumat, dar era doar mimat. Trebuie ceva nou. Solutia e sa incepem o constructie pe dreapta europeana. PMP corespunde unei asteptari a unei bune parti a populatiei.

In 2010 mi s-a parut cel mai frecventabil. Ulterior, au cazut masti de pe multi politicieni s-au produs migrati in masa catre PNL-ul tradator al dreptei. Acum cine e de dreapta autentic nu mai are ce cauta acolo. Daca esti onest cu tine insuti trebuie sa incepi mereu un proiect corect.”

Marian Preda:

„PMP va ramane un proiect al presedintelui Traian Basescu care prin bratul civic va continua reforma statului romanesc.”


Intră acum și în grupul de