TOT AIA E. Un alt fel de PDL!


Intră acum și în grupul de

Patru băieți de la București, suficient de suficienți, aroganți și plin de idei noi și bune pentru ei și grupul lor de interese au susținut, la unul dintre hotelurile de lux din Suceava, o conferință de presă.

Primul din stânga a fost Sebastian Lăzăroiu, consilier prezidențial, al doilea un domn Preda (am aflat pe parcurs ca îl cheamă Preda pentru că domnia sa probabil se aștepta să îl știe tot omul mic de la țară si nu s-a prezentat si nici altcineva nu a făcut-o), al treilea, deputatul Eugen Tomac, ”fugar” de la PDL, dar care acum e liderul Partidului Mișcarea Populară si al patrulea, fostul ministru PDL de externe, ”mazilit” din post în timpul unei acțiuni la care participa oficial, Teodor Baconschi.

MIscarea populara

Domnii aceștia au început în forță conferința de presă și au inceput să explice ce au făcut ei la Iași, până când li s-a atras atenţia că sunt la Suceava.

”A da, Suceava! Da, așa e. Ieri, am fost la Iași!”, au râs ei ca de o glumă bună și au continuat să explice să ei sunt adevărații, isteții, cunoscătorii, reformatorii, într-un cuvânt (și il voi cita pe realizatorul de emisiuni  Mircea Badea) ”miezul din dodoașcă”!

Ce vor băieții aceștia, care, pe parcurs, au explicat că de fapt ei sunt așa un fel de extensii ale lui Traian Băsescu care dorește, și după moartea mandatului său prezidenţial, să reformeze țara asta?

E simplu de ghicit: să continue ce vrea Băsescu.

După conferința de presă a Fundaţiei Mişcarea Populară care precede Partidul cu acelaşi nume, am înțeles clar un lucru.

Aceiași oameni din PDL, cu metehnele care au făcut din acest partid să fie atat de urât de electorat încât au votat orbește cu USL, adică acea ”greață intelectuală” a celui care nu dă doi bani pe părerea altora și vrea cu orice preț să își impună punctul lui de vedere, care bine-nţeles e cel mai prețios de pe piață, acești oameni vor să făcă ceva nou și bun.

Poate pentru ei.

În timp ce se certau cu presa care nu mai contenea cu întrebări de genul ”Când o să vă răscumpărați brand-ul de la fata cea mare a președintelui Băsescu?” şi dacă Eba si Udrea sunt bune pentru PMP sau FMP şi corespund criteriilor băsesciene, gândul m-a dus la MISA şi Bivolaru. Si ei, daca e sa dăm crezare poveştilor, erau un grup de intelectuali neînteleşi care, zic unii…, ar fi ajuns la nivelul în care beau urina!

Cei de la FMP/PMP prin cei patru de care v-am spus sunt, până acum, tot un fel de MISa numai că se cheamă MIScarea si nu beau urină, ci doar au mâncat, să-mi fie iertată necuviința, rahat politic ieftin.

E clar un lucru: băieții lui Băsescu s-au apucat de prostit lumea pe față. Din nou.

Să vedem dacă le mai iese de o guvernare și cât de uituci sunt cei care votează!

La revedere, IAȘI!

 

MIHAI   CHIRA


Intră acum și în grupul de