Senatorul Neculai Bereanu: „Singura noastra solutie pentru dezvoltare nu e Guvernul sau CJ, ci accesarea fondurilor europene”


Intră acum și în grupul de

Cateva zeci de primari din zona de munte a judetului Suceava s-au intrunit la Vatra Dornei in vederea realizarii STRATEGIEI DE DEZVOLTARE INTEGRATA pentru definitivarea unui PACT TERITORIAL la nivelul JUDETULUI SUCEAVA. Actiunea este initiata de senatorul PSD, Neculai Bereanu.

Presedintele CJ, Catalin Nechifor, participa la intalnirea de la Vatra Dornei cu primarii si oamenii de afaceri din zona.

Senatorul PSD de Suceava, Neculai Bereanu:

„Mi-as dori ca intalnirea de azi sa fie una de bun augur pentru zona de dezvoltare montana. Mi-am propus ca senator al acestui colegiu, sa initez cat mai multe actiuni ca dvs, sa aveti informatiile necesare ca zona sa poata accesa cat mai multe fonduri europene si non-europene. Am invitat si primari din alte colegii. Si oameni de afaceri si fermieri. E a doua actiune pe care o fac, prima a fost la Humor si a fost dedicata fermierilor. Singura noastra solutie nu e Guvernul sau CJ, ci accesarea fondurilor europene. Azi prezentam o alta structura de asociere care poate aduce fonduri.”


Intră acum și în grupul de