Ion Lungu declara ca nu este interesat sa preia conducerea PNL, ci isi mentine pozitia de a face administratie (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a declarat, miercuri, într-o conferinţă de presă, că nu este interesat să preia conducerea PNL Suceava.

Lungu a răspuns astfel unei întrebări adresate de un jurnalist ce l-a întrebat dacă îşi doreşte locul deţinut de Alexandru Băişanu, preşedintele PNL Suceava.

Primarul a spus, iniţial, că nu răspunde întrebărilor politice la conferinţa de presă din Primărie, dar că face o excepţie pentru a lămuri că, în continuare, îşi menţine decizia luată după alegerile locale din 2012, de a nu se mai implica în politică, ci doar în administraţie.

Lungu a subliniat că a înţeles, după alegerile locale din 2012, mesajul transmis de populaţie, care l-a votat pentru al treilea mandat consecutiv, şi că a decis să se ocupe de administrarea municipiului cât mai bine, în interesul locuitorilor.

Ion Lungu a mai declarat că dacă îşi dorea să fie preşedintele unui partid din Suceava era demult.

„Dacă mă interesa să fiu liderul unui partid mare, eram”, a spus Lungu.

Primarul Ion Lungu a fost preşedinte al organizaţiei judeţene PNL Suceava, iar după ce s-a înscris în PDL, a fost vicepreşedinte al organizaţiei judeţene şi preşedinte al organizaţiei municipale Suceava a PDL.

El a demisionat din funcţiile de conducere din PDL imediat după alegerile locale din 2012, iar în campania electorală pentru alegerile parlamentare, l-a susţinut pe preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, pentru câştigarea mandatului de deputat în colegiul din municipiul Suceava.


Intră acum și în grupul de