Fostul ministru PDL al Comunicatiilor, Valerian Vreme, coordonatorul PMP pentru zona de nord-est


Intră acum și în grupul de

Fostul ministrul PDL al Comunicaţiilor, Valerian Vreme, demisionat recent din PDL şi înscris în Mişcarea Populară a primit în coordonare judeţene din regiunea de nord-est, inclusiv Suceava.

Deputatul şi-a propus să parcurgă toate judeţele ”pentru a stimula şi ajuta înfiinţarea de organizaţii în municipiile ori oraşele unde există deja nuclee de simpatizanţi”, iar apoi, să gestioneze ”extinderea formaţiunii politice din punct de vedere organizatoric până la finele anului în mai toate localităţile din zona Moldovei” aflate sub conducerea sa, susţine pesurse.ro.

vreme si onofrei

Valerian Vreme a devenit astfel omologul deputatului PDL de Suceava, Ioan Bălan, care este vicepreşedinte PDL pentru regiunea de nord-est. Ambii urmăresc să consolideze structrurile politice din care fac parte, ambele partide acţionând pe acelaşi tip de electorat, de centru-dreapta.

Valerian Vreme a fost un apropiat a conducerii PDL Suceava, el fiind promovat de liderul PDL Gheorghe Flutur, în funcţiile din partid şi din guvern.

În anul 2011, Valerian Vreme participa, la Ipoteşti, la o acţiune a deputatului PDL Ioan Bălan, legată de dotarea cu calculatoare a şcolii din localitate.

 


Intră acum și în grupul de