PMP Suceava porneste la drum cu o garnitura ticsita de PDL-isti


Intră acum și în grupul de

Corneliu Popovici- președinte, Dorel Guliciuc- prim vicepreședinte, Florin Hrebenciuc- secretar general, Anca Elena Popovici- vicepreședinte, Costea Cătălin- vicepreședinte, Vasile Dediță- vicepreședinte și Ursu Cristian Valentin- vicepreședinte, aceasta este formula de conducere a Organizației județene Suceava a Partidului Mișcarea Populară, în a cărei componență se pot ușor identifica personalități politice ale PDL Suceava, care au candidat in trecut pentru democrat-liberali la alegerile locale, naționale sau euro-parlamentare.

Într-un comunicat de presă dat duminică publicității conducerea PMP Suceava a fost avizată de forurile de la București și are ca principal obiectiv, pe termen scurt, ”organizarea teritorială și înființarea de structuri locale în toate cele 114 unități administrativ teritoriale.”

 

MIscarea populara

 

”Un alt obiectiv important al partidului este colaborarea cu Fundația Mișcarea Populară (preşedinte Lucian Lungoci) și identificarea de membri care nu au mai activat în politică și care doresc să facă un altfel de politică. De altfel, invităm pe toți simpatizanții la sediul PMP care se află situat vizavi de Catedrală pentru a lua contact cu doctrina partidului și pentru a ni se alătura în demersurile noastre. Trebuie să precizăm faptul că actuala structură de conducere a organizației județene a PMP este una interimară. În cel mai scurt timp vor avea loc alegeri iar membrii de partid vor avea dreptul să-și aleagă liderii  care să-i conducă cu succes în bătăliile electorale”, se mai spune in comunicatul de presă.

”Partidul Mișcarea Populară propune o altă cultură politică, ca o alternativă la corupția și lipsa de viziune actuale. În locul politicii de gașcă, propunem o politică de valori. Dorim să fim partidul oamenilor vrednici și cinstiți: punem ca filtru politic decența,valorile, cinstea, meritul.

Vom identifica elitele, indiferent de domeniul lor de excelenţă, cum ar fi mici întreprinzători de succes, fermieri, profesori, cercetători, medici etc. Vrem  să  depăşim  astfel  deficitul  democratic  actual:  politicieni  cu  educaţie  precară,  care guvernează fără controlul cetăţenilor harnici,oneşti,dar decepţionaţi. Refuzăm populismul care domină o parte importantă a clasei politice actuale și oferim modelul curajului, asumării și responsabilității.

Propunem revigorarea patriotismului autentic, demn de România europeană. Vom acţiona pentru ca generaţiile următoare să aibă parte de un stat corrector ganizat, cu o justiţie independentă, cu finanţe riguros gestionate și sisteme publice de educaţie,sănătate, infrastructură și administraţie centrate pe nevoile fiecărui român”,  se menționează la finalul comunicatului celor de la PMP Suceava.

 

 

 

 

 


Intră acum și în grupul de