Crema PDL se aduna la Suceava. Ioan Balan candideaza la sefia organizatiei municipale


Intră acum și în grupul de

Biroul Permanent Naţional al PDL se va întruni vineri, la Gura Humorului, la şedinţă urmând să participe primarii democrat-liberali din judeţul Suceava şi preşedinţii organizaţiilor din Moldova.

Anuntul a fost făcut marti de secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, care este și liderul județean al partidului.

flutur cu balan-1

Gheorghe Flutur a spus că membrii BPN ai PDL vor participa, in cursul zilei de sâmbătă,  la lucrările Consiliului de Coordonare Local Suceava unde va fi aleasa conducerea organizaţiei municipale Suceava. Tot sâmbătă, la întâlnirea cu conducerea PDL este anunțată prezența a  peste 1.000 de membri PDL din toate localităţile judeţului Suceava.

„Prezenţa întregii conduceri naţionale din Biroul Permanent Naţional al PDL, parlamentari, europarlamentari şi primari la aceste evenimente oferă prilejul de a exprima hotărârea filialei Suceava a PDL pentru promovarea unor proiecte curajoase, în dorinţa de a confirma PDL Suceava drept una dintre cele mai puternice organizaţii din ţară”, a declarat senatorul Gheorghe Flutur.

La alegerile din cadrul organizaţiei municipale PDL Suceava va candida la funcţia de preşedinte deputatul PDL Ioan Bălan, vicepreşedinte PDL pentru regiunea nord-est.


Intră acum și în grupul de