Revocarea revocarii la IPJ Suceava. Comisarul şef Ioan Crap,revocat luni, repus marti in functie de ministrul de Interne


Intră acum și în grupul de

onea

Comisarul şef de poliţie Ioan Crap a fost repus, marţi, în funcţia de şef al Poliţiei Judeţene Suceava după ce luni, printr-un ordin al ministrului de Interne, Radu Stroe, a fost revocat, în locul său fiind număr comisarul şef Viorle Onea.

Prin ordinul de marţi, ministrul de Interne anulează ordinul de numire a lui Onea, iar pe cale de consecinţă rămâne în  vigoare ultimul ordin prin care Ioan Crap este şeful IPJ Suceava.

De subliniat este că Ioan Crap a plecat în concediu imediat ce a fost revocat, renumirea în funcţie luându-l prin surprindere, el părăsind deja Suceava pentru a-şi petrece vacanţa pe care şi-a întrerupt-o în 14 august când a fost numit în funcţia de şef al IPJ Suceava.

Ca şi în cazul revocării lui Crap şi în cazul noului ordin, ministrul de Interne nu face precizări privind cauzele care au condus la aceste decizii.Ioan Crap-1

De la mijlocul lunii august, comisarul-şef Ioan Crap a fost împuternicit pentru şase luni la conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, dar acesta a fost înlocuit luni, fără o motivaţie.

O situaţie similară s-a înregistrat şi la începutul acestui an când comisarul şef Ioan Todiruţ a fost renumit în funcţia de şef al IPJ Suceava pentru o zi, ordinul fiind revocat, iar cel care conducea atunci interimar IPJ Suceava, comisarul şef Marcian Colman, a mai primit o prelungire a mandatului.

 


Intră acum și în grupul de