Flutur vede PDL Suceava drept balon de oxigen pentru intreg partidul (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, a declarat, sâmbătă, că organizaţia PDL Suceava, de unde a pornit acum câțiva ani celebra „Revoluţie portocalie”, poate constitui în continuare balonul de oxigen de care e nevoie pentru relansarea partidului.

Gheorghe Flutur, care este și presedintele organizației judetene Suceava a PDL a declarat în cadrul Consiliului local de coordonare al organizatiei municipale Suceava, la care au participat membrii Biroului Permanent Naţional al PDL, că PDL Suceava poate constitui, în continuare, balonul de oxigen pentru relansarea partidului care actualmente se află într-un moment crucial.

„De aici a pornit „Revoluţia portocalie” şi am făcut-o împreună, dragi colegi. A fost bine pentru judeţul Suceava şi pentru România. De aici au pornit foarte multe evenimente şi de aceea am vrut, astăzi, să ştiţi că e nevoie să vă încărcaţi cu energie pozitivă şi o să vă încărcăm cu energie pozitivă, pe cei din BPN şi pe ceilalţi pentru că avem bătălii grele de dus, dar sunt convins că vom şti să le ducem bine organizaţi şi cu ţintă precisă să câştigăm alegerile din 2016”, a explicat Gheorghe Flutur.

El a mai arătat că în calitate de secretar general al partidului, care se ocupă de organizare, a implementat în organizaţia suceveană un proiect pilot care urmează să fie pus în aplicare şi în celelalte organizaţii.

„Sunt secretarul general al partidului şi secretarul general are misiuni organizatorice mai multe. Aici, acasă, am încercat un program pilot de organizare şi dacă aici merge, vă garantez domnule Blaga că o să meargă nemţeşte în toată România”, a spus Flutur.

El a arătat că PDL poate merge la victorie numai în conditiile în care va fi foarte bine organizat.


Intră acum și în grupul de