Vasile Blaga ridica in slavi PDL Suceava (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Liderul național al PDL, senatorul Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la şedinţa Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, că a umblat în această vară prin toată ţară şi a văzut că PDL e un partid determinat, ce crede în steaua lui, care crede că poate face mult bine României,.

La şedinţa de alegeri din cadrul organizaţiei municipale PDL Suceava, Vasile Blaga a spus că în această vară a umblat mult prin ţară şi a văzut că PDL e un partid ce crede în steaua lui.

„Am văzut un partid determinat, un partid care crede în steaua lui, care crede că poate face mult bine României”, a mai spus Vasile Blaga care a subliniat că nici într-un loc din ţară nu a văzut o organizaţie atât de puternică şi de motivată ca cea din Suceava.

„Organizaţia din Suceava a fost piatra de construcţie a temeliei a ceea ce s-a numit PDL”, a spus Blaga care a organizaţia din Suceava are cei mai mulţi primari ai unei organizaţii PDL din ţară, 59, dar şi peste 40 la sută dintre consilierii locali şi cei judeţeni.

„Forţa dumneavoastră a făcut că atunci când am fost la guvernare să faceţi din Suceava, din judeţ, din oraş, una din zonele în care s-a investit cel mai mult în România şi ăsta e meritul lui Flutur, al dumneavoastră, al primarilor. Cei care au venit, nici nu pot să văruiască după cât a făcut Flutur pentru judeţul acesta”, a spus Blaga.

Vasile Blaga le-a mai transmis membrilor PDL Suceava că la alegerile de sâmbătă nu vor alege doar preşedintele organizaţiei municipale, deputatul Ioan Bălan, dar şi pe viitorul primar al Sucevei.

„Astăzi nu veţi alege doar preşedintele organizaţiei. Astăzi veţi alege viitorul primar al municipiului Suceava. Despre asta este vorba. Asta aveţi datoria, împreună cu el veţi conduce în continuare Suceava cum am convingerea că Flutur va conduce din 2016 judeţul Suceava”, a spus Blaga.

Actualul primar al Sucevei, Ion Lungu, membru PDL, s-a retras din toate funcţiile din partid şi nu a participat la şedinţa Consiliului local de coordonare al PDL Suceava.

Deputatul Ioan Bălan, vicepreşedinte PDL pentru regiunea de nord est, a fost ales, sâmbătă, preşedinte al organizaţiei municipale PDL Suceava cu 708 voturi pentru şi 7 împotrivă, el fiind singurul candidat pentru această funcţie.


Intră acum și în grupul de