Flutur catre Ponta: ”Să dea Dumnezeu Victor, dar să ferească Dumnezeu să nu o faci!” (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, i-a reammintit sâmbătă, la Suceava, premierului Victor Ponta că la Putna, a spus că este de acord cu regiunea Bucovina, şi i-a transmis că ar fi bine să se țină de cuvânt, atfel, ”să ferească Dumnezeu dacă nu o face”.

Vorbind în cadrul Consiliului local de coordonare al PDL Suceava, Gheorghe Flutur a arătat că Bucovina contează şi va conta în continuare pe harta ţării.

„Nu e de ajuns să sărbătorim Bucovina în 28 noiembrie după care să folosim creionul bont când regionalizăm România. Creionul bont a mai fost folosit aici şi nu asta vrem. Noi vrem să se ţină seama şi de această zonă”, a explicat presedintele democrat-liberalilor din judetul Suceava.

„Şi Ponta a venit la Putna şi a spus ce a vrut să auziţi că şi el e de acord cu regiunea Bucovina. Să dea Dumnezeu Victor, dar să ferească Dumnezeu să nu o faci!”, a transmis senatorul Gheorghe Flutur.

El a subliniat că înfiinţarea regiunii Bucovina este necesară pentru dezvoltarea acestei zone, o zonă unde sunt necesare investiţii.

Flutur le-a spus democrat-liberalilor că  trebuie să explice populaţiei şi să amintească ceea ce s-a făcut în acest judeţ

„Să arătăm minciuna acestor oameni care ne conduc pentru că au câştigat România şi Suceava minţind. De ce ne-au tăiat investiţiile mai rău decât doctorul Ciomu?”, a întrebat Flutur care a arătat că mai multe investiţii importante, în infrastructura rutieră, de cultură sau de sănătate au fost oprite în judeţul Suceava.

El le-a mai transmis democrat-liberalilor suceveni să se mobilizeze, să fie uniţi şi să se organizeze să explice populaţiei toate minciunile cu care USL a câştigat alegerile.

Totodată, Flutur a spus că încurajează generaţia tânără, dar a subliniat că el este încă “verde”.

„Nu pun umbrelă şi capac generaţiei tinere, pentru că înseamnă egoism. Asta înseamnă maturitate politică, dar, atenţie, sunt verde. Eu încă sunt verde”, a subliniat la final Gheorghe Flutur.


Intră acum și în grupul de