Oana Pintilei, noul presedinte al femeilor social-democrate din judetul Suceava


Intră acum și în grupul de

Fostul consilier judeţean Oana Pintilei a fost aleasă, duminică, preşedinte al Organizaţiei de Femei Social Democrate Suceava.

Conferința organizată de femeile social  – democrate, la care au participat peste 180 de membre, s-a bucurat de prezența vicepreședintelui OFSD la nivel național, Doina Drețcanu care a și condus lucrările conferinței de alegeri.

La conferinţă a mai participat președintele Partidului Social Democrat Suceava,  Cătălin Ioan Nechifor, dar şi senatorii Ovidiu Donțu și Neculai Bereanu.

Fostul președinte OFSD Suceava, doamna Agoutin Carmen nu a putut fi prezentă la Conferința Județeană de alegeri a OFSD Suceava deoarece a fost numită consul din partea României la München iar  raportul de activitate pentru perioada mandatului său a fost prezentat de secretarul executiv OFSD, Ioana Maftei.

Singurul candidat la funcția de președinte a Organizației Județene a Femeilor Social Democrate a fost Oana Pintilei, aleasă, pentru un mandat de patru ani, cu unanimitate de voturi.

Odată cu alegerea președintelui OFSD cele peste 180 de delegate din toate localitățile județului au votat atât membri Consiliului Județean OFSD cât și Biroul organizației județene.

Astfel, secretarul organizaţiei este Ioana Maftei, iar prim vicepreşedinte este Doiniţa Cocriş.

Vicepreşedinţii pe colegii sunt Anca Istrate din Pătrăuţi, Cristina Albu din Moara, Elena Miron din Baia, Maria Dulgheru din Fălticeni, Angelica Mocrei din Rădăuţi, Maria Pleşca, din Voitinel, Corina Călinescu din Siret, Mihaela Marinca din Vatra Dornei, Laura Ciumau din Câmpulung Moldovenesc, în timp ce vicepreşedinţii pe domenii sunt Cristina Iamandi pentru mediul de afaceri, Gabriela Mihai pentru educaţie, Adriana Iordache pentru mediu, Felicia Leonte pentru asistenţă socială, Stela Ionaş pentru egalitate de şanse şi Mihaiela Bărbăcuţ pentru familie şi protecţia copilului.

Femeile social – democrate și-au ales Consiliul Județean, format din 151 membri, Biroul Politic Permanent, format din 27 membri și și-au desemnat cele 50 de delegate care vor reprezenta județul Suceava la Conferința Națională a Femeilor Social – Democrate, ce va avea loc pe 12 octombrie 2013, la Iași.

Tot duminică a fost aleasă şi conducerea organizaţiei de pensionari social-democraţi, preşedinte al acestei organizaţii fiind reales Dumitru Ibănescu.


Intră acum și în grupul de