Bucovina trebuie sa rezolve problema lipsei unui hotel de cinci stele (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Reprezentanţi ai Ministerului Afacerilor Externe care au fost prezenţi pe parcursul week-end-ului în judeţ însoţind delegaţia de diplomaţi care a vizitat Bucovina au identificat unele deficienţe care vor trebui corectate obligatoriu într-un termen rezonabil, a declarat luni, preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor.

Şeful administraţiei judeţene a arătat, în cadrul unei conferinţe de presă, că în anul 2019, când România va prelua preşedinţia rotativă a Uniunii Europene, pe teritoriul naţional vor avea loc mai multe evenimente, urmând ca în ţară să fie prezente personalităţile la nivel european ce vor participa la reuniunile la nivel înalt care se vor organiza pe diferite teme. „Singura chestiune identificată în Bucovina pentru organizarea unor astfel de reuniuni este lipsa unui hotel de cinci stele”, a spus Nechifor.

El a declarat că va transmite mediului de afaceri, naţional şi internaţional, această oportunitate de investiţii în judeţ în vederea construirii unui hotel de cinci stele care să permită organizarea unor asemenea reuniuni.

Potrivit lui Nechifor, în Bucovina există infrastructura de transporturi necesară, atât cu aeroport modernizat cât şi cu o reţea densă de infrastructură rutieră, structuri de cazare şi experienţa în organizarea de evenimente de înaltă ţinută.


Intră acum și în grupul de