Noul consilier judetean Dan Ioan Cusnir intra in CJ cu certitudinea ca institutia se afla pe drumul ireversibil spre normalitate (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PSD Suceava, Dan Ioan Cuşnir, a depus, luni, jurământul şi a preluat locul de consilier judeţean după ce acesta fusese vacantat prin demisia lui Carmen Agoutin, numită consul la Munchen.

Dan Ioan Cuşnir a declarat că intră în Consiliul Judeţean Suceava în primul rând cu gândul că de peste un an de zile, Consiliul Judeţean Suceava se află pe un drum ireversibil spre normalitate, „spre acea normalitate de care, cu toţii avem nevoie”.

El a mai spus că intră în CJ Suceava cu promisiunea că tot ceea ce voi face, va fi doar în folosul comunităţii, în folosul locuitorilor acestui oraş minunat şi în folosul locuitorilor judeţului Suceava.

„Tot în spiritul drumului spre normalitate, intru în Consiliul Judeţean Suceava cu speranţa ca nimeni, niciodată nu va mai îndrăzni, să intre în Consiliul Judeţean Suceava cu sloganuri de tipul „afară cu şobolanii roşii din Consiliu”, aşa cum s-a întâmplat în 2008. Nimeni, niciodată nu are dreptul să compare locuitorii acestui ţinut binecuvântat de Dumnezeu, Bucovina, cu nişte şobolani”, a spus Cuşnir.


Intră acum și în grupul de