Băișanu declara independența PNL Suceava față de Iași (VIDEO)


Intră acum și în grupul de

Proaspătul preşedinte reales al organizației județene a PNL Suceava, Alexandru Ștefan Băişanu, a declarat după conferinţa de presă de după  alegeri că organizaţia pe care o conduce a votat sâmbătă pentru independenţa faţă de interesele oricărui alt liberal din ţară sau organizații.

La puțin timp după ce a fost anunțat scorul final Băișanu a spus că liberalii bucovineni nu mai au nevoie de un guru care să le indice unde e clanţa şi vizorul.

Președintele PNL Suceava a spus într-o conferinţă de presă că organizaţia pe care o conduce nu poate fi ”un paşalâc al unuia sau al altuia”.

La cererea unui jurnalist de a explica o afirmaţie din discursul pe care l-a avut în timpul conferinţei de alegeri când a spus că organizaţia va vota independenţa filialei faţă de interesele oricărui alt liberal din ţară, Alexandru Băişanu a precizat că mai mulţi membri ai organizaţiei şi-au exprimat de numeroase ori nemulţumirea privind implicarea unora în activitatea organizaţiei, nemulţumiri pe care el le-a adresat „celor care au considerat organizaţia un paşalâc al unuia sau al altuia”.

El a subliniat că liberalii suceveni vor să-şi promoveze membrii în fucții fără a avea acceptul unor lideri din alte județe. .

„Vrem să ne promovăm noi înşine oamenii, să oferim celor ce au luptat. Nu avem nevoie de un guru de la Iaşi care să dne indice care e clanţa şi care e vizorul. Liberalii bucovineni sunt capabili să se conducă fără ştifturi şi fitile”, a mai spus Alexandru Băişanu.

În timpul conferinţei de alegeri, preşedintele PNL Suceava le-a spus delegaţilor că vor vota şi pentru independenţa organizaţiei faţă de interesele oricărui liberal din ţară.

Această declaraţie a lui Băişanu l-a determinat pe vicepreşedintele PNL, Varujan Vosganian, să remarce că organizaţia PNL Suceava se vrea „o Elveţie a PNL” în care îi şi este frică să candideze.

Vosganian a spus că este ataşat de organizaţia PNL Suceava şi a fost membru „pro-bono” al organizaţiei şi a participat la zbuciumata activitate a acestei organizaţii, exprimându-şi admiraţia pentru cei care au asigura supravieţuirea acesteia.


Intră acum și în grupul de