Nechifor: „La soseaua de centura au existat dificultati pentru ca solutia aleasa de Flutur e una proasta”


Intră acum și în grupul de

Catalin Nechifor, conferinta  de presa la Baia:

„Iesirea de ieri a domnului Flutur este o iesire de duminica pe care nu prea o mai inteleg. Sunt oarecum preocupat de starea domniei sale. Sa mergi sambata pe santier ca sa vorbesti cu cainii si sa faci fotografii? Simt ca este vorba despre o stare mai profunda a dlui Flutur si ca face asta pentru ca isi simte scaunul subred in partid.

L-am vazut si vineri la lansarea Targului Produs in Bucovina. Era stingher, statea singur si facea fotografii. Sa fim seriosi. El e totusi senator, chiar daca a fost ales cu putine voturi si e un fel de senator second-hand, nu e cazul sa doarma in Parlament. Nu l-am vazut pana acum sa faca nimic pentru Suceava si Bucovina. As dori totusi sa vad parerea familiei PDL Suceava si Botosani si sa vina alaturi de noi pentru ca am facut deja pasi importanti.

Da, domnule Flutur, sambata nu lucreaza nimeni pe santier, pentru ca e  zi libera. La soseaua de centura au existat dificultati pentru ca solutia aleasa de Flutur e una proasta. Am avut intre timp si o serie de lucrari suplimentare cu alunecari de teren, in zona numita La Titieni.  Lucrarea nu este a CJ, ci a CNADR.

Daca as fi direct beneficiar, s-ar lucra altfel. Lucrarile vor continua, dar sa va amintesc ca multe zile a fost extrem de frig si a plouat. Sub 5 grade, nu se poate lucra si eu doresc lucrare de calitate. Nu pot spune cand va fi gata centura, dar sigur se va lucra intens in perioada urmatoare.”


Intră acum și în grupul de