Membrii PDL Suceava vor alege peste o saptamana candidatul partidului la functia de presedinte al Romaniei


Intră acum și în grupul de

Membrii PDL Suceava vor participa, în data de 26 octombrie, la alegerea candidatului partidului la funcţia de preşedinte al ţării.

balan 1-2013

Alături de democrat-liberalii suceveni, în aceeaşi zi, vor vota şi ceilalţi membri de partid din judeţele Botoşani, Neamţ, Vaslui, Iaşi şi Bacău, urmând ca în săptămânile următoare, până în 15 decembrie, să fie organizate alegeri şi în celelalte regiuni din ţară.

Vicepreşedintele pentru regiunea de nord est al PDL, deputatul sucevean Ioan Bălan, a anunţat că în judeţul Suceava vor fi înfiinţate şapte secţii de votare, iar preşedinţii acestor secţii vor fi membrii din BPN, între care Liviu Negoiţă, Alin Popoviciu, Alin Tişe, Bogdan Cantaragiu, dar şi el şi Gheorghe Flutur.

 

Alegerile se vor desfăşura în intervalul orar 9-17, iar la vot pot participa doar membrii de partid cu cotizaţia plătită la zi.

Bălan a mai spus că buletinele de vot vor fi realizate la Bucureşti şi că vor fi preluate de el pentru regiunea de nord est, urmând ca apoi să le distribuie preşedinţilor secţiilor de votare din cele şase judeţe unde se desfăşoară acest tur al alegerilor interne.

Voturile se vor număra în aceeaşi zi, iar procesele verbale încheiate în fiecare secţie de votare şi buletinele de vot vor fi transmise apoi cancelariei PDL.

Numărul votanţilor din judeţul Suceava va fi făcut cunoscut cu patru zile înaintea votului, iar estimarea este că numai în municipiul reşedinţă de judeţ vor fi aproximativ 1500 de votanţi.

Pentru a obţine candidatura partidului la funcţia de preşedinte al României s-au înscris Cătălin Predoiu, Gheorghe Falcă şi Simona Creţu.


Intră acum și în grupul de