Spectacolul „Badaranii” inlocuit cu „Omul care a vazut moartea”


Intră acum și în grupul de

Omul care a văzut moarteaPiesa de teatru „Bădăranii” reprogramată pentru 19 noiembrie 2013 este înlocuită cu „Omul care a văzut moartea”, spectacol ce va avea loc la Casa de Cultură din Suceava, de la ora 19:00, informează gazdele evenimentului.

Potrivit sursei citate, biletele achiziţionate pentru „Bădăranii” rămân valabile pentru „Omul care a văzut moartea” (în măsura în care iubitorii de teatru doresc acest lucru).

Persoanele care doresc să renunţe la bilete o pot face până în data de 19 noiembrie 2013, la secretariatul Casei de Cultură din Suceava.

Comedia „Omul care a văzut moartea”, de Victor Eftimiu va fi jucată de actori ai Teatrului Naţional „I.L. Caragiale” Bucureşti. Regia spectacolului este semnată de Dan Tudor. În distribuţie: Costel Constantin, Marius Bodochi, Adela Mărculescu/Ilinca Tomoroveanu, Florentina Ţilea, Răzvan Oprea, Lari Giorgescu, Tatiana Oprea.

Scenografia este realizată de Corina Grămoşteanu, iar muzica de Gabriel Basarabescu.

Biletele costă 100 de lei şi 80 de lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot procura de la secretariatul Casei de Cultură – intrare B, etaj 1.

Relaţii şi rezervări se pot obţine la numărul de telefon: 0230/523.718


Intră acum și în grupul de