Predoiu, Falca si Cretu vin joi in fata membrilor PDL Suceava pentru a-i convinge sa le dea votul pentru a candida la Presedintia Romaniei


Intră acum și în grupul de

Candidaţii Partidului Democrat Liberal înscrişi în cursa pentru a obţine nominalizarea partidului pentru a candida la funcţia de preşedinte al României vor prezenta, joi, de la ora 15, programul de ţară pe care îl propun.

Vicepreşedintele pentru Regiunea Nord-Est a PDL, deputatul Ioan Bălan, preşedinte al organizaţiei municipale PDL Suceava, a anunţat că prezentarea „Proiectului de ţară” în faţa organizaţiei PDL Suceava a celor trei candidaţi lansaţi în cursa internă în vederea desemnării la funcţia de preşedinte al României, va fi organizată joi de la ora 15.

Blaga, Flutur, Predoiu

El a spus că cei trei, Simona Creţu, consilier general al Capitalei, Gheorghe Falcă, primarul Aradului şi Cătălin Predoiu, prim vicepreşedinte PDL, îşi vor prezenta argumentele pentru a obţine, sâmbătă, votul membrilor PDL Suceava.

În cursul zilei de sâmbătă se desfăşoară în cele şase judeţe din Regiunea de Nord Est alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie.

În judeţul Suceava vor fi organizate şapte secţii de votare în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi în oraşele Gura Humorului şi Siret. La aceste alegeri ar urma să-şi exprime opţiunea circa nouă mii de membri ai PDL Suceava.

Liderul PDL Suceava, deputatul Ioan Bălan, a apreciat că modul în care PDL îşi desemnează candidatul pentru funcţia de preşedinte al României este cel mai democratic.

ioan balan

El consideră că în urma alegerilor interne, candidatul care va câştiga va avea şi o largă susţinere de la baza partidului întrucât este nevoie de aceasta pentru accederea într-o funcţie de o asemenea importanţă.


Intră acum și în grupul de