Noua sefa a PRM Suceava va intra cu forta in sediul controlat de Stela Acatrinei


Intră acum și în grupul de

Vicepresedintele cu probleme organizatorice al PRM, Dorin Vulpoiu, a anuntat joi că noua conducere a PRM Suceava va apela la un executor judecătoresc pentru a putea intra in sediul partidului situat in strada 6 Noiembrie din municipiul reședință de județ (perete in perete cu sediul PNL) deoarece cheile se află la soția fostului președinte, defunctul Gheorghe Acatrinei, care nu ”înțelege” că a fost exclusă din partid și că trebuie sa predea cheile si documentele organizației.

”Sediul din strada 6 Noiembrie este proprietatea PRM. Vom face demersurile legale ptr a intra in posesia lui. Din păcate doamna Stela Acatrinei nu a înțeles să predea cheia si documentele partidului si vom merge cu executorul judecătoresc”, a explicat vicepresedintele PRM.

Dorin Vulpoiu si Saveta Ionesi

Vulpoiu a prezentat în conferința de presă și o adresă semnată de președintele CV Tudor prin care soții Acatrinei au fost excluși în data de iunie 2013 din PRM.

Noul lider județean interimar dna Saveta IONESI a primit sarcina să coaguleze ce a mai rămas din partid  și să își formeze o nouă echipă la conducerea partidului.

Dna Ionesi a anuntat că prima reușită a sa a fost readucerea la PRM a unui lot de 50 de membri PPDD care migraseră anul trecut la partidul lui Dan Diaconescu.


Intră acum și în grupul de