Deputatul BAISANU confirma negocierile pe care PNL le poarta cu senatorul PPDD Steliana MIRON


Intră acum și în grupul de

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PNL, deputatul Alexandru Băișanu a confirmat joi, într-o conferința de presă sustinută la sediul partidului că se poartă negocieri cu senatorul PP-DD, Steliana Vasilica Miron pentru trecerea acesteia la PNL.

Băișanu a încercat să evite comentariile pe acest subiect dar nu s-a arătat deranjat de faptul că PNL Suceava ar putea obține încă un parlamentar prin ”trădarea” unor aleși la nivel național.

baisanu, miron si cioata

”Am aflat si eu din presă, cred ca de la dumneavoastra de pe site ce se intampla cu doamna Miron. Este posibil sa treaca la noi. Este însă o negociere care se poartă la nivel național. Nu eu negociez. Luni, la București voi purta o discuție cu conducerea centrala a PNL pe acest subiect”, a spus Alexandru Băișanu.

In momentul de față PNL Suceava numără patru parlamentari, cu totii deputati.

Vă remintim că liderul național al PNL, Crin Antonescu i-a asemănat pe parlamentarii PPDD care se inscriu in PSD cu ”murăturile de iarnă pe care le pui la borcan pentru păstrare”.

Steliana Miron

Dacă Steliana Miron, alias ”sexy-senatoarea” va trece la PNL în colegiul de munte se va înregistra un paradox unic in România, toti parlamentarii alesi vor fi din USL, în condițiile in care deputatul CIoată și senatoarea Miron au obținut mandatul, suplimentar, ce au fost infiintate prin efectul legii, pentru a reprezenta OPOZITIA.

În felul acesta colegiul de munte al judetului Suceava va avea ”dublură” la parlamentari, cei aleși prin votul majorității, senatorul Nicu Bereanu (PSD) si deputatul Dumitru Pardău (PNL) și cei doi veniți de la PPDD, tandemul Cioată-Miron care  în același fel au defilat și in campania electorală din 2012.


Intră acum și în grupul de