Catalin Predoiu la Suceava: „Din competitie autentica se naste un lider puternic care va avea autoritatea morala si legitimitatea sa conduca lupta importanta”


Intră acum și în grupul de

Catalin Predoiu, prim-vicepreşedinte PDL:

„Competitia nu ma deranjeaza. E cel mai democratic mijloc de a alege un candidat. Din competitie autentica se naste un lider puternic care va avea autoritatea morala si legitimitatea sa conduca lupta importanta. Aceasta competitie s-a decis in partid inainte sa ajung eu aici si o privesc drept una foarte serioasa. Tot ce am facut in viata a fost serios. Pentru PDL e un exercitiu foarte util care activeaza dezbaterile vii.

Cheltuim prea multa energie cu lupte personale in Romania, intre politicieni. Noua politica inseamna de fapt lupta pentru solutii concrete pentru oameni. Nu ce am fost si ce am facut. Valoarea ne-o vor hotara alegatorii. Dupa competitia din PDL, oamenii vor fi mult mai bine informati de cum vrem sa relansam partidul si ca noul PDL lansat vine cu solutii concrete pentru oameni.

Nu imi este frica nici de Ponta si nici de Antonescu. Sunt increzator in forta dreptei si a PDL in special de a propulsa un invingator la Cotroceni. Cheia viiitoarei reusite este intarirea PDL si continuarea procesului inceput cu cateva luni in urma de reconstructie a filialelor PDL, guvernul alternativa si aducerea de noi specialisti, pe o pozitie de lupta la baioneta contra Guvernului USL.

Cred ca e prematur sa spunem cum va actiona presedintele Basescu. El a spus ca un candidat poate reusi in timp. Sunt obisnuit sa performez si sa fiu mai putin atent la tribune in timpul meciului. La finalul jocului doar rezultatele conteaza. Eu nimic nu am primit de-a gata. Daca voi performa, si voi fi un candidat redutabil, oamenii ma vor urma. Vreau sa dau oamenilor motive sa creada in mine si sa imi dezvolt capacitatea de a empatiza cu alegatorii. Singura provocare pe care o am acum este de a trece de la registrul de tehnocrat la registrul de politician.”

 


Intră acum și în grupul de