Flutur: „Opozitie la USL poti face pe diferite voci, dar institutional, doar cu un guvern alternativa”


Intră acum și în grupul de

candidati PDL la Suceava

Peste 300 de membri, parlamentari, primari, viceprimari si alesi locali ai PDL sunt prezenti la intalnirea de la Suceava cu candidatii pentru functia de candidat la presedintia Romaniei.

Gheorghe Flutur, presedintele Organizatiei Judetene PDL Suceava, senator PDL de Suceava:

 „E un exercitiu curajos si democratic al PDL. Nu suntem la primul exercitiu de acest fel. Au fost si suparari si costuri, dar ati ales ce e mai bine. Alegerile la PDL Suceava vor avea loc pe 30 noiembrie. Opozitie la USL poti face pe diferite voci, dar institutional, doar cu un guvern alternativa. Sambata, vom avea alegeri pentru candidatul la presedintia Romaniei si invit toti membrii cu cotizatia la zi sa vina si sa aleaga. Suceava are o responsabilitate imensa. Sa le multumim candidatilor si ii asiguram de alegeri corecte si cel care va iesi, va fi sustinut in alegerile de la finalul lui 2014.”

Ioan Balan, presedintele Organizatiei Municipale PDL Suceava, deputat PDL de Suceava:

„Aici sunt cei care gandesc prin prisma PDL. Suntem in familia PDL. Ii felicit pe colegii nostri. Cred ca pe cei din PDL trebuie sa ne convinga ca sunt capabili sa se bata cu cel din partea USL. Doar unul dintre ei va merge mai departe. Ii rog sa ne covinga ca sunt capabili sa se bata cu USL, sa se bata si sa castige. Asta vrem noi. Cred ca aici stam la masa cu viitorul presedinte al Romaniei. Toti cei din sala gandesc ca nu e suficient sa ai doar curaj, trebuie sa ai cu ce.”

Simona Creţu, consilier general al Capitalei:

 „E un oras frumos Suceava. M-am plimbat pe pietonal si am vazut multe lucruri frumoase. Sunt absolventa de Jurnalism si consilier general al Capitalei.”

Gheorghe Falca, primarul Aradului:

„M-am bazat pe valorile de dreapta. Vreau unificarea dreptei si sa poti sa ai in ansamblu un proiect mare pentru Romania. Am avut 2 mari proiecte, dar nici unul al nostru, aderarea la UE si Nato. Romania nu a avut un proiect de tara ca alte tari. In 1990, am pus comunismul in fata valorilor. Am avut o sansa atunci.

Noi nu suntem partid elitist, stanga e elitista, noi suntem partid popular, al oamenilor. Dreapta e deschisa pentru toti. Pentru noi agricultorul e sustinatorul cel mai puternic. Faptul ca nu am inteles ca se bazeaza pe valorile de dreapta e vina noastra. Cand stii ce potential ai in agricultura si ce electorat ai aici, cum reactionezi? I-am lasat sa plece. Agricultorul e bun in afara si slab in tara.

Eu, acasa, am infrant stanga, am o crestere economica. Cand tara era in criza, Aradul era in crestere. Am somaj de 2 %. Am stiut ce sa fac cu orasul meu. Toti am putea vorbi anti-USL sau anti-Ponta. Sa ii capacitam insa pe oamenii valorosi de dreapta, dreapta unita si capacitata, asta e proiectul meu .”

Catalin Predoiu, prim-vicepresedinte PDL:

„Unde sunt, dle Ponta, locurile de munca promise? Romania are 30 de taxe noi, in plus fata de guvenarea trecuta. Acum la Bucuresti se discuta despre marirea din nou a impozitelor. Azi, cu tot respectul, trebuie sa ne batem cu USL. Pana la a ne impune propria viziune, convingand oamenii si nu ordinul de sus venit, trebuie sa ne convingem pe noi ca putem invinge. Suntem pe un drum bun ca partid, am inceput o relansare solida si suntem la 19 % si crestem.”

Orest Onofrei:

„Din ce am inteles, e ca un presedinte trebuie sa comunice viu si echilibrat. Noi ne laudam cu Suceava, cred ca se poate bate cu USL. Daca a putut fi batuta de deputatul Balan, cand USL era pe val, cred ca USL poatefi batuta. Dar cu valori, principii si adevar. Ne-a fost rusine de PDL si la electorat rusine de noi cand am inventat ARD. Romanii tot sarbatoresc unirea si tot nu mai termina de unit niciodata.”

Gheorghe Falca:

„Frumos era sa incepem unificarea la Suceava. Frumos era sa fie si primarul Lungu aici. Trebuie sa fim mandri de ce a facut dreapta.”


Intră acum și în grupul de