Catalin Predoiu obtine peste 90 la suta din voturile membrilor PDL Suceava pentru a fi desemnat candidatul partidului la Presedintia Romaniei


Intră acum și în grupul de

Prim vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a obţinut peste 90 la sută din voturile membrilor PDL Suceava pentru a fi desemnat candidatul partidului la alegerile prezindeţiale  de anul viitor.

Vicepreşedintele PDL pentru Regiunea Nord Est, deputatul sucevean Ioan Bălan, a spus după numărarea voturilor din cele şapte secţii de votare organizate pe raza judeţului Suceava că cele mai multe le-a obţinut Cătălin Predoiu.

Astfel, în judeţul Suceava au fost aşteptaţi sâmbătă, la urne, un număr de 8.726 membri PDL, din care au participat 8.044 membri, reprezentând 92,19 la sută.ioan balan

Un număr de 125 de buletine de vot au fost anulate.

Candidatul Simona Creţu a fost votată de 28 de membri PDL Suceava, obţinând 0,32 la sută din voturile valabil exprimate, Gheorghe Falcă a fost votat de 558 de democrat liberali suceveni, reprezentând 7,04 la sută, în timp ce prim vicepreşedintele PDL Cătălin Predoiu a fost votat de restul membrilor PDL, obţinând 91,72 la sută din voturi.

 

În cursul zilei de sâmbătă s-au desfăşurat, în cele şase judeţe din Regiunea de Nord Est alegerile interne din PDL pentru desemnarea candidatului la Preşedinţie.

În judeţul Suceava au  fost organizate şapte secţii de votare în municipiile Suceava, Fălticeni, Rădăuţi, Câmpulung Moldovenesc, Vatra Dornei şi în oraşele Gura Humorului şi Siret.

În urma contabilizării voturilor din regiunea Nord Est, Cătălin Predoiu a fost votat de 87,62 la sută dintre membrii PDL care au venit la vot, Gheorghe Falcă de 10,38 la sută dintre democrat liberali în timp ce Simona Creţu a fost votată de 1,67 la sută dintre alegătorii PDL.candidati PDL la Suceava


Intră acum și în grupul de