Senatorul Vasilica Steliana Miron recunoaste ca a avut discutii sa treaca la PNL, dar sustine ca nu paraseste PPDD


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PPDD Suceava, senatorul Vasilica Steliana Miron, a declarat, luni că nu pleacă din partid, dar recunoaşte că a avut discuţii cu alte formaţiuni politice.

„Am avut discuţii cu mai multe partide, inclusiv PSD, UNPR şi PNL, dar nu plec nicăieri. Merg mai departe cu PPDD, nu sunt motive să plec. Nu plec sub nicio formă”, a declarat Miron într-un interviu pentru site-ul pe surse.ro

Ea a arătat că preşedintele PNL Suceava, Alexandru Băişanu, ar fi făcut o afirmaţie în acest sens într-o conferinţă de presă, dar că ea dezminte.

 simona man steliana miron

„Într-adevăr, ne-am întâlnit, cum m-am întâlnit şi cu cei de la celelalte partide, dar nici gând să plec în altă parte”, susţine Vasilica Miron care subliniază că în opoziţie reprezintă oamenii care au ales-o.

„Cred în continuare că e mai bine să rămân aici”, a spus senatorul sucevean.

Ea a subliniat că PPDD Suceava este o organizaţie puternică şi că nu are motive să plece spre alt partid.

Vasilica Miron

Presedintele organizatiei judetene Suceava a PNL, deputatul Alexandru Băișanu a confirmat joi, într-o conferința de presă sustinută la sediul partidului că se poartă negocieri cu senatorul PP-DD, Steliana Vasilica Miron pentru trecerea acesteia la PNL.

Băișanu a încercat să evite comentariile pe acest subiect dar nu s-a arătat deranjat de faptul că PNL Suceava ar putea obține încă un parlamentar prin ”trădarea” unor aleși la nivel național.

 

”Am aflat si eu din presă, cred ca de la dumneavoastra de pe site ce se intampla cu doamna Miron. Este posibil sa treaca la noi. Este însă o negociere care se poartă la nivel național. Nu eu negociez. Luni, la București voi purta o discuție cu conducerea centrala a PNL pe acest subiect”, a spus Alexandru Băișanu.


Intră acum și în grupul de