Flutur candideaza pentru un nou mandat. Balan vrea prim-vicepresedinte


Intră acum și în grupul de

Primvicepresedintele organizaţiei judeţene Suceava a PDL, deputatul Ioan Bălan, a anunţat că la finele lunii noiembrie vor avea loc alegeri în cadrul organizaţiei judeţene a partidului dar și pentru funcția de presedinte a celei mai puternice filiale din țară a PDL.

Ioan Bălan a declarat că pe 30 noiembrie este programat să aibă loc Consiliul de Coordonare Judeţean al partidului la care sunt invitaţi să participe câteva sute de delegaţi care îşi vor alege noua conducere. Parlamentarul sucevean a explicat că la şefia organizaţiei a fost propus să candideze actualul deţinător al funcţiei, senatorul Gheorghe Flutur, candidatură aprobată cu unanimitate de voturi în şedinţa Biroului Permanent Judeţean al PDL de la finele săptămânii trecute.

flutur si balan

”Eu voi candida tot pentru o funcție de prim-vicepreședinte și îl voi susține pe Gheorghe Flutur la funcția de președinte al PDL Suceava”, a declarat Ioan Bălan, inlăturând astfe orice fel de speculații referitoare la cine va conduce PDL Suceava la nivel județean in urmatorii ani.

Membrii PDL îşi pot depune candidaturile pentru ocuparea funcţiilor în viitorul Birou Judeţean Permanent al partidului până pe data de 27 noiembrie.

Ioan Bălan a mai subliniat că noua conducere va avea o misiune dificila și va trebui să-și propună un scor la alegerile europarlamentare de anul viitor care să mențină organizația PDL Suceava pe locul consacrat în ierarhia națională.


Intră acum și în grupul de