Partidul Verde Suceava vrea introducerea „taxei de bou” pentru cei care nu pot face diferenta „intre 0,7 eurocenti si 0,07 eurocenti”


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava susţine printr-un comunicat de presă că solicită introducerea taxei de bou care poate să fie activată pentru cei care nu pot face diferenţa „dintre 0,70 eurocenţi şi 0,07 eurocenţi”.

În comunicatul citat, PV Suceava aminteşte actualei puteri că a promis populaţiei din România un trai mai bun, o natură mai frumoasă, locuri de muncă şi taxe cât mai reduse, dar că aceste lucruri nici măcar în visele românilor nu s-au produs, ba mai mult, USL-ul a făcut pe dos.

„Cu alte cuvinte nivelul de trai a scăzut sub cel din perioada pdl-ului, cianurile vor ajunge cât de curând în apa de consum a românilor, suprafaţa împădurită din România scade pe zi ce trece, numărul şomerilor cresc de la o lună la alta, iar birurile şi taxele sunt aproape mai mari decât în perioada fanariotă”, se arată în documentul semnat  de Dan Acibotăriţă, preşedinte al Partidului Verde Suceava.

El arată că de aceea PV Suceava propune o nou taxă pentru actualii guvernanţi.

„Taxa de bou şi vacă. În condiţiile în care este foarte greu să faci o diferenţiere dintre 0,70 eurocenţi şi 0,07 eurocenţi, taxa de bou poate să fie activată în România. Suntem convinşi că această taxă va aduce cei mai mulţi bani la bugetul statului”, se arată în comunicat.

Totodată se subliniază că membrii PV Suceava nu sunt miraţi că promisiunile unor politicieni de după decembrie 1989 nu sunt altceva decât vorbe în vânt.

„România, momentan, nu are politicieni sau mai bine spus, guvernanţi, care ştiu ce înseamnă o promisiune, ce însemnă onoare sau patriotism.  Cândva era vremea când oamenii aveau sentimente, principii, scări de valori şi conştiinţă. Păcat că astăzi totul a fost înlocuit de bani”, se arată în comunicat.

PV face referire în acest comunicat la bâlbâiala premierului Victor Ponta privind acciza de 7 eurocenţi care urmează să fie introdusă în preţul benzinei, banii colectaţi urmând să fie folosiţi pentru construcţia de drumuri.

Semnatarul comunicatului însă a făcut confuzie între euro şi eurocenţi, vorbind de diferenţa dintre 0,7 eurocenţi şi 0,07 eurocenţi, când, în fapt, confuzia fost între 0,7 euro(70 eurocenţi) şi 0,07 euro (7 eurocenţi).

 dan acibotarita


Intră acum și în grupul de