Vezi ce intrebare i-a adresat senatorul Steliana Miron ministrului Educatiei, Remus Pricopie!


Intră acum și în grupul de

vasilica steliana mironSenatorul PP-DD de Suceava, Vasilica Steliana Miron, i-a adresat ministrului Educaţiei Naţionale, Remus Pricopie, o întrebare prin care solicită informaţii cu privire la stadiul proiectului de modernizare a Grădiniţei cu program prelungit din oraşul Broşteni, judeţul Suceava.

În documentul adresat lui Pricopie, parlamentarul sucevean subliniază faptul că unul din obiectivele programului de guvernare al Guvernului USL  se referă la realizarea investiţiilor în infrastructura educaţională şi în mijloacele de învăţare. Miron mai aminteşte că în programul de guvernare se precizează că distribuţia acestor investiţii pe teritoriul României se va face în funcţie de nevoile reale din ţară şi de dinamica reţelei şcolare prognozată pentru următoarea perioadă.

„Grădiniţa cu program prelungit din oraşul Broşteni, judeţul Suceava, a fost construită în anul 1974 şi din acel an nu a mai fost renovată. Din acest motiv grădiniţă necesită un amplu proces de modernizare, consolidare şi extindere a clădirilor existente. În anul 2009 a fost depus un proiect la Ministerul Educaţiei Naţionale pentru modernizarea grădiniţei. Având în vedere importanţa majoră a acestui demers, vă întreb, Domnule Ministru, care este stadiul actual al acestui proiect?”, s-a adresat  Steliana Miron  ministrului Remus Pricopie.

Senatorul PP-DD de Suceava a solicitat răspuns scris.


Intră acum și în grupul de