”Decredibilizarea institutiilor statului” este in opinia deputatului Ioan Bălan –crezul celor din USL

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Bălan, care este si vicepresedinte al partidului pe regiunea de NE sustine că decredibilizarea instituțiilor statului român, acțiune care a început în vara anului trecut cu suspendarea preşedintelui Traian Băsescu, rămâne în continuare ”principala preocupare a guvernului USL”.

Ioan Bălan a explicat că promisiunea Guvernului Ponta de a fi cel mai competent și cel mai corect guvern nu se regăsește în realitate.

”S-a dovedit că nu este cel mai corect și competent Guvern prin schimbarea celor 14 miniştri de până acum datorită diverselor probleme unele chiar de natură judiciară. Şi toate acestea se întâmplă sub patronajul lui Victor Ponta asupra căruia apasă povara numită plagiat”, a declarat parlamentarul sucevean.

Bălan a amintit de cea mai recentă acțiune de decredibilizare a Ligii Profesioniste de Fotbal.

ioan balan 3

”Zilele acestea am văzut că la ceas de seară s-a mai hotărât decredibilizarea unei instituţii care şi aşa avea probleme de credibilitate şi anume Liga Profesionistă de Fotbal prin numirea-alegerea la cârma instituției a lui Gino Iorgulescu care a doua zi de dimineaţă a trebuit să treacă pe la Parchet. Acest fapt confirmă ceea ce am spus mai sus”, a afirmat vicepreședintele PDL.

La toate acestea, a subliniat Bălan, se adaugă și practica factorilor de decizie la nivel politico-administrativ ai USL care au ținut neapărat să-și pună soţiile sau după caz soţii, copiii, nepoţii, şefi peste instituţiile statului. ”Poate unii vor spune că şi în perioada când PDL era la guvernarea ţării s-au mai întâmplat lucruri de genul acesta. Posibil, dar desăvârşirea, perfecţiunea o realizează astăzi USL”, a conchis deputatul Ioan Bălan.