Flutur: Amendamentele la bugetul pe 2014 depuse de PDL in interesul sucevenilor, trantite fara mila de USL


Intră acum și în grupul de

Preşedintele PDL Suceava, senatorul Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că toate cele aproape 300 de amendamente depuse de parlamentarii PDL de Suceava la Legea bugetului pentru anul 2014 au fost trântite „fără milă” de majoritatea USL din Parlament.

Flutur a declarat că parlamentarii PDL au susţinut, până după miezul nopţii, amendamente la legea bugetului pentru 2014 aproape trei sute de amendamente în interesul sucevenilor, dar că fără succes.

El a explicat că au fost depuse amendamente privind finalizarea lucrărilor la şoseaua de centură a municipiului Suceava şi a pârtiei de schi de pe Rarău, investiţii realizate în proporţie de peste 80 la sută, sau alocarea de fonduri pentru achiziţionarea unui computer tomograf la Spitalul Judeţean de Urgenţă Suceava.

Gheorghe Flutur

„Nici unul dintre acestea nu a trezit vreo sensibilitate pentru USL care le-a respins”, a spus Flutur.

El a menţionat că celelalte amendamente cerute de PDL prevedeau alocări de fonduri pentru primării, spitale, drumuri judeţene, drumuri locale, studiu de fezabilitate pentru autostrada Suceava-Bucureşti, culoar avizat de Comisia Europeană, dar şi îndiguiri în zonele inundabile sau electrificări ale unor cătune izolate.

„Toate au fost respinse de cei care, în urmă cu un an, spuneau că va curge lapte şi miere şi în Bucovina”, a declarat Flutur.

Preşedintele PDL Suceava anunţa, sâmbătă, că vor fi organizate proteste dacă măcar o parte dintre amendamentele PDL nu vor fi acceptate, iar PDL a anunţat, că joi,  de la ora 14.30 va organiza un miting de protest în faţa Palatului Administrativ.

 

 


Intră acum și în grupul de