Viceprimarul Gavril Varvara, posibil candidat la functia de primar al Sucevei din partea PSD


Intră acum și în grupul de

Viceprimarul PSD al municipiului Suceava, Gavril Vârvara, este, deocamdată, soluția partidului pentru funcția de primar la alegerile din 2016.

Consilierul președintelui CJ Suceava, Cătălin Nechifor, Theodor Sârghe, care este și trezorierul Organizației Județene Suceava a PSD a declarat la emisiunea ORA de POLITICĂ difuzată pe canalul tv  INTERMEDIA că va vota la următoarele alegeri, pentru functia de primar, pe actualul viceprimar PSD.

Ion Lungu si Gavril Varvara(Foto: viceprimarul este cel din partea dreapta)

La întrebarea realizatorului emisiuni ”Intre cine ati alege daca ar fi sa votati pentru functia de primar al Sucevei, pe Ion Lungu sau pe Ioan Bălan?”, Sârghe a declarat, fără să stea prea mult pe gânduri: pe Gavril Vârvara.

Întrebat dacă PSD  Suceava a decis ceva în legătură cu această posibilă candidatură, consilierul președintelui Nechifor a refuzat să mai dezvolte subiectul.

Contactat telefonic, viceprimarul Sucevei a declarat că deocamdată nu s-a pus în partid problema vreunei candidaturi la alegerile care urmează. ”Îi multumesc dlui Sârghe pentru încrederea pe care mi-o acordă, dar cred că este prematur să discutăm despre acest subiect! Nu vreau să comentez mai multe!”, a spus Gavril Vârvara.

Reamintim că subiectul legat de fotoliul de primar al Sucevei din partea PSD este unul foarte delicat pentru social-democrati care nu au mai reușit să câștige Primăria Suceava din anul 2000, dar și atunci au realizat performanța prin Marian Ionescu, care a trecut de la PD la PSD tocmai pentru că PD nu îl propusese candidat pentru functia de primar.

 


Intră acum și în grupul de