Balan:Orest Onofrei va candida pe loc eligibil din partea PDL la alegerile europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PDL deputatul Ioan Bălan a declarat, joi seara, la emisiunea „Ora de politica” de la postul de televiziune Intermedia că Orest Onofrei va fi candidat al PDL pe lista pentru alegerile europarlamentare pe unul dintre cele trei locuri eligibile rezervate pentru zonele care au cele mai bune rezultate.

onofrei 13

Potrivit lui Bălan, primele trei locuri pe lista PDL pentru europarlamentare sunt rezervate pentru trei dintre actualii deputaţi europeni PDL, iar pe locurile patru, cinci şi şase, se vor situa candidaturile propuse de zonele cu cele mai bune rezultate.

Deputatul PDL a arătat din partea regiunii de Nord Est, Orest Onofrei este primul clasat, iar pentru că această zonă are printre cele mai bune rezultate din ţară, se va situa pe unul dintre cele trei locuri, între 4 şi 6, fără să poată preciza care dintre acestea.

Ioan Bălan a mai spus că actualul europarlamentar PDL de Suceava, Petru Luhan, s-ar putea situa pe listă pe primele zece locuri.

El a menţionat că PDL ar putea obţine la alegerile europarlamentare peste 20 la sută din voturi şi a estimat că democrat liberalii vor obţine între 22 şi 24 la sută din voturi.

Alegerile europarlamentare ar urma să se organizeze în ultima duminică din luna mai a anului 2014.

 


Intră acum și în grupul de