Anul 2014 gaseste PDL pregatit pentru alegerile europarlamentare si pentru cele prezidentiale, sustine Gheorghe Flutur


Intră acum și în grupul de

Anul 2013 a fost anul reconstrucţiei partidului de jos în sus, a declarat, vineri, secretarul general al PDL, senatorul de Suceava Gheorghe Flutur, menţionând într-o conferinţă de presă, că au fost alegeri în 41 de organizaţii ale partidului şi că au mai rămas de făcut alegeri în organizaţiile PDL din Iaşi, Ilfov, Hunedoara, Vrancea, organizaţia PDL a sectorului 4, în organizaţia Bucureşti şi în organizaţia Diaspora. „În cele şase luni după Convenţia Naţională, PDL a făcut un efort uriaş şi s-a reconstruit”, a spus Flutur, care a subliniat că partidul are un Guvern alternativă şi este şi singura formaţiune politică ce şi-a ales prin votul membrilor candidatul la alegerile prezidenţiale de anul viitor.

flutur 5

El a arătat că la alegerile pentru desemnarea candidatul PDL la preşedinţie au participat peste 140.000 de membri de partid, din care circa 103.000 au votat cu Cătălin Predoiu, care va fi candidatul PDL şi probabil şi candidatul dreptei la alegerile prezidenţiale.

Flutur a ţinut să sublinieze că anul 2014 găseşte PDL pregătit pentru alegerile pentru Parlamentul European şi pentru alegerile prezidenţiale, precizând că după Sărbătorile de iarnă, partidul va stabili candidaţii şi ordinea pe lista PDL pentru alegerile europarlamentare şi strategia de campanie electorală.

Întrebat care este numărul de locuri estimat ca eligibile pentru PDL la alegerile europarlamentare, Flutur a evitat să răspundă, spunând doar că PDL are în prezent un scor consolidat de 20 la sută.

 Secretarul general al PDL a recunoscut că „obezitatea USL de 70 la sută” a făcut ca vocea PDL în Parlament să nu fie bine auzită, dar că democrat liberalii au depus nouă moţiuni simple şi 11 plângeri la Curtea Constituţională. „Am avut şi foarte multe amendamente la buget, dar nimic nu a fost băgat în seamă”, a arătat senatorul PDL care a apreciat că bugetul pentru anul 2014 nu este unul de dezvoltare ci electoral, ceea ce presupune că se va prelungi criza şi nu există nici o perspectivă de dezvoltare


Intră acum și în grupul de