Mos Craciun a venit si la Centrul de Plasament „Mihail si Gavriil” Solca


Intră acum și în grupul de

cadou-527x400Liceul Tehnologic „Ion Nistor” Vicovu de Sus a initiat proiectul ”Un Craciun pentru fiecare”, in care au fost implicati elevi ai claselor a X-a C si a XII-a A, informeaza intr-un comunicat de presa, reprezentantii DGASPC Suceava.

Potrivit sursei citate, initiativa a fost sustinuta de Comitetul de parinti, de conducerea liceului, reprezentata de domnul Angelo Catalin Barbuta, de doamnele prof. diriginte, Mihaela Loredana Breaban si Ana Maria Muntean, carora li s-a alaturat si preotul Ionel Malos, de la Parohia „Sf. Gheorghe” din localitate.

Voluntarii, cu mic cu mare, ajutati si de colegii claselor a XII-a B, impreuna cu prof. diriginte, domnul Traian Cardei, dar si de elevii din clasa a X-a G (prof. diriginte, Maria Patraucean) au reusit sa mobilizeze intreaga comunitate, obtinand donatii importante pentru copiii din cadrul Centrului de Plasament „Mihail si Gavril” Solca.

Astfel, Mos Craciun, prin mesagerii sai, respectiv, membrii Ansamblului Coral din cadrul Liceului Tehnologic „ Ion Nistor”Vicovu de Sus, sub indrumarea doamnei prof. Ancuta Dumitrita Galan, a oferit copiilor din centru un spectacol emotionant de colinde traditionale, precum si cadouri constand in cinci televizoare LED de ultima generatie, pachete cu dulciuri si imbracaminte.

Aceasta actiune a fost organizata in cadrul Campaniei „Daruind vei dobandi!”

„Multumim tuturor voluntarilor si le dorim Sarbatori binecuvantate!”, transmit reprezentanţii DGASPC Suceava.


Intră acum și în grupul de