“Daruri de suflet”, pentru beneficiarii Centrului de Recuperare si Reabilitare Neuropsihiatrica Zvoristea


Intră acum și în grupul de

Pentru cei 62 de beneficiari din Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică (CRRN) Zvoristea, Mos Craciun a veni prin ambsadorii sai: copii talentati si oameni cu suflet mare, parteneri intr-o actiune intitulata “Daruri de suflet!” care a reunit multe institutii:  Scoala Gimnaziala „Mihai Eminescu” Banesti, comuna Fantanele, Primaria comunei Fantanele, ziarul „Cronica Satului”, firme comerciale din comuna Fantanele si judetul Suceava, informeaza intr-un comunicat de presa, reprezentantii DGASPC Suceava.

Potrivit sursei citate, actiunea a avut loc joi, 19 decembrie 2013, alaturi si pentru beneficiarii din cadrul CRRN Zvoristea, care au ramas impresionati atat de spectacolul oferit de elevii scolii din Banesti, care au adus in casa lor colinde si datini populare specifice zonei si sarbatorilor de iarna, dar si de faptul ca acestia au fost insotiti de oameni de marca ai comunitatii: primarul comunei Fantanele, domnul Cornea Gheorghe, directorul scolii, domnul Silviu Mihai carora li s-a alaturat si domnul Ionel Curcan, directorul ziarului Cronica Satului.

In document se arata ca darurile din suflet au constat si din cadouri pentru fiecare din cei 62 de beneficiari, dar si din alimente care le vor face masa mai bogata de Sarbatori (zahar, ulei, faina de grau si malai, orez, fasole, cartofi, ceapa).

Si pentru ca erau la cativa pasi de Suceava, colindatorii Mosului au ajuns si la sediul DGASPC Suceava, unde copiii imbracati in costume populare autentice au oferit un spectacol emotionant, in calitate de pastratori ai traditiei stramosesti.

“Le multumim tuturor pentru colinde si urari si ne dorim sa avem cu totii, un an mai bun, mai frumos si mai linistit. La multi ani!”, transmit reprezentantii institutiei sucevene.


Intră acum și în grupul de