Rutele ce fac legatura cu zonele turistice din judetul Suceava vor fi monitorizate, pe perioada Sarbatorilor de iarna


Intră acum și în grupul de

 299 de poliţişti şi 227 de jandarmi vor asigura, în perioada Sărbătorilor de iarnă, măsuri de ordine şi siguranţă publică atât la manifestările publice de amploare organizate în localităţile judeţului precum şi în staţiunile turistice, de agrement şi montane, în zona cabanelor şi a pârtiilor de schi, a anunţat, vineri, prefectul de Suceava, Florin Sinescu.

florin sinescu3

 El a arătat, într-o conferinţă de presă, că din 22 decembrie se aşteaptă creşterea traficului rutier odată cu afluxul de turişti înspre staţiunile din Bucovina şi că se vor monitoriza rutele ce fac legătura cu zonele turistice, iar prezenţa poliţiştilor în trafic va fi non-stop.

 Reprezentantul Guvernului în teritoriu a mai spus că a fost refăcut şi panoul luminos de la intrarea în judeţul Suceava pe E 85 în comuna Drăguşeni, fiind înlocuite becurile cu instalaţii LED.

 Sinescu a arătat că deşi încă nu este strat de zăpadă, se montează în continuare parazpezi în zonele unde se formează de obicei blocaje determinate de suluri de zăpadă şi că echipajele de deszăpezire sunt pregătite să intervină, inclusiv pentru combaterea poleiului care se poate forma pe carosabil.

 Prefectul a mai adăugat că a pus accent deosebit pe comercializarea corectă a produselor specifice  Sărbătorilor de iarnă, iar medicii veterinari vor fi prezenţi în târguri şi oboare. „Vrem condiţii cât se poate de bune de comerţ”, a precizat prefectul.


Intră acum și în grupul de