Ardeleanu sustine protestul de la “Zidul Mortii”. Ea mai vrea ca sucevenii sa protesteze si fata de starea Casei de Cultura a Sindicatelor


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, prof.univ.dr. Sanda Maria Ardeleanu, susţine acţiunea de protest care ar urma să aibă loc, vineri seară, la “Zidul Morţii”, de pe DN 17, aşa cum a fost supranumit pilonul podului ce susţine soşeaua de ocolire a municipiului Suceava, după ce în locul respectiv s-au produs mai multe accidente soldate cu patru morţi.

sanda maria ardeleanu

Totodată, parlamentarul democrat-liberal vrea ca sucevenii să protesteze şi faţă de starea Casei de Cultură a Sindicatelor, al cărei foaier a fost transformat în „lounge”. “Acelaşi lucru va trebui să-l facem şi în jurul Casei de Cultură a Sindicatelor din Suceava unde se întamplă un altfel de atentat, de data aceasta la istoria şi arhitectura unei cladiri-simbol pentru oraşul nostru. Să incercam să oprim blasfemia unei instituţii culturale, care ne-a „hrănit” sufletele atâţia zeci de ani, aşa cum a putut, în condiţii dintre cele mai vitrege, dar care acum e transformată în bar şi, de ce nu, restaurant şi sală pentru nunţi. Doar opinia publică mai poate opri fărădelegea în orasul nostru!!!”, este comentariul făcut de Sanda-Maria Ardeleanu pe pagina de Facebook, unde a fost creat evenimentul privind protestul de la “Zidul Morţii”.

Mai multe persoane s-au mobilizat pe Facebook şi au anunţat că vor organiza vineri seara, începând cu orele 20.00, un protest la “Zidul Morţii”, considerând că accidentele au fost provocate pentru că acesta este „singurul zid trântit efectiv în mijlocul unui drum european” şi nu pentru că şoferii nu au adaptat viteza la condiţiile de trafic.


Intră acum și în grupul de