Nechifor si Flutur si-au trimis reciproc sms-uri cu felicitari de sarbatori


Intră acum și în grupul de

Preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, şi fostul preşedinte al CJ Suceava, Gheorghe Flutur, au avut un schimb de sms-uri de sărbători în care şi-au transmis felicitări.

Nechifor a declarat în emisiunea „Ora de politică” de la Intermedia TV că nu a mai vorbit de mult cu Gheorghe Flutur, dar că de sărbători a avut un schimb de sms-uri prin care şi-au făcut urări de an nou.

Preşedintele CJ Suceava a mai spus că nu este interesat de activitatea lui Flutur, mai ales că acesta nu şi-a îndeplinit sarcina de a se implica, aşa cum a fost mandatat într-o adunare generală din vara anului trecut, să acţioneze pentru înfiinţarea regiunii Bucovina.

nechifor2

Totuşi, Nechifor crede că Gheorghe Flutur rămâne un om politic important al României.

În cadrul aceleiaşi emisiuni, preşedintele CJ Suceava şi al organizaţiei judeţene PSD a vorbit de relaţiile din USL Suceava susţinând că în CJ Suceava USL merge împreună până la finalul mandatului, indiferent de ceea ce se întâmplă în alte zone din ţară. „Cât timp ne-am asumat riscuri, greutăţi, trebuie să mergem până la capăt împreună”, a spus Nechifor.

El a mai spus că relaţia PSD cu PPDD este una normală, iar colaborarea cu UNPR este una bună, iar relaţia este „civilizată”, subliniind că UNPR nu are o pondere mare în judeţul Suceava.

În ceea ce priveşte un candidat al PSD pentru funcţia de primar al municipiului Suceava, Nechifor a spus că este prematur să se pronunţe, dar că partidul va lua cea mai bună decizie în care va conta şi rezultatul unor studii sociologice care să identifice şi ce-şi doresc sucevenii.


Intră acum și în grupul de