Vasile Ilie: Suntem un partid rabdator, dar paharul se umple si la Elena Udrea


Intră acum și în grupul de

Vicepreşedintele PDL Suceava, Vasile Ilie, a declarat joi la emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV că atacurile recente ale Elenei Udrea ar putea fi sancţionate. El a spus că preşedintele PDL, Vasile Blaga, a atras atenţia Elenei Udrea asupra modului în care comunică.

„Suntem un partid de opoziţie şi un partid răbdător. Dar paharul se umple şi la Elena Udrea. Dacă va mai avea poziţii în afara partidului cred că va fi sancţionată”, a spus Vasile Ilie.

El a menţionat că Elena Udrea nu este în conducerea PDL, dar că ea este o voce în politica românească.

 vasile ilie 3

Liderul PDL Vasile Blaga a declarat că dacă Elena Udrea va continua atacurile la adresa partidului este posibil să fie luate măsuri ce pot merge până la excludere, menţionând că speră să nu se ajungă până acolo, dar că aceasta riscă într-o astfel de situaţie o suspendare din PDL.

„Ar trebui să decidă, până la urmă, doamna Udrea: mai rămâne în partid sau nu mai rămâne în partid, că despre asta este vorba. Poate să rămână în partid dacă respectă deciziile partidului, dacă nu le respectă, iar decizia partidului este luată de peste 100.000 de membri, ea nu are un regim special în partid, chiar dacă o cheamă Elena Udrea, va trebui la un moment dat să aplicăm Statutul. Nu este o ameninţare, este o constatare”, a declarat Blaga la „Gândul Live”.

El a precizat că deciziile partidului trebuie respectate de către toţi membrii partidului, în caz contrar existând capitolul de sancţiuni.

Elena Udrea, Boc, Onofrei

„Dacă are alte opţiuni, poate să le materializeze într-o altă zonă politică, nu e nicio reţinere”, a adăugat el.

Blaga a fost întrebat dacă este posibil să se meargă până la excluderea Elenei Udrea din partid în cazul în care aceasta va continua să facă declaraţii despre care el spune că aduc deservicii partidului.


Intră acum și în grupul de