Delegatia Permanenta a PNL va analiza, la inceputul lunii februarie, daca ministrii liberali si-au dus la indeplinire mandatul


Intră acum și în grupul de

Delegația Permanentă a PNL se va întruni în zilele de 1 și 2 februarie și va analiza problemele cu care s-au confruntat toți miniștri liberali și va hotărî dacă miniștrii și-au dus la îndeplinire mandatul, a declarat, joi, preşedintele PNL Suceava, deputatul Ştefan Alexandru Băişanu, într-o conferinţă de presă.

baisanu 1

Întrebat dacă declarația ministrului Radu Stroe privind regretul că accidentul aviatic din Apuseni s-a produs în mandatul său ar fi trebuit să determine o soluție ca în cazul fostului ministru al Culturii, Daniel Barbu, Băișanu a explicat că în cazul lui Daniel Barbu nu a fost nevoie de o decizie în interiorul partidului pentru că acesta și-a depus demisia.

 Liderul liberalilor suceveni a recunoscut că declarația lui Radu Stroe  ”nepotrivită” și consideră că în cazul evenimentului din Apuseni instituțiile statului ar fi trebuit să-și facă datoria la timp. Băișanu a adăugat că au fost adoptate măsuri imediate, cum ar fi destuirea unui secretar de stat din Ministerul Afacerilor Interne, iar șeful IGSU a demisionat, dar că nu poate aprecia dacă ministrului de Interne i se poate reproșa modul în care a acționat. ”E vina unui sistem care nu funcționează”, a spus deputatul liberal.


Intră acum și în grupul de