Senatoarea PPDD Vasilica Steliana Miron nu va parasi partidul: „Raman ultima, sa sting lumina”


Intră acum și în grupul de

vasilica steliana miron

Eu rămân aici, la PPDD. Rămân ultima, să sting lumina”, a declarat, marţi, senatorul PPDD de Suceava, Vasilica Steliana Miron, precizând că nu va părăsi partidul. Ea a arătat că tehnic, grupul PPDD din Senat, al cărui vicelider este, rămâne în funcţiune până la începerea sesiunii parlamentare când senatorii PPDD demisionari vor anunţa în plen decizia de a părăsi partidul.

Potrivit senatorului sucevean, grupul PPDD din Senat se va desfiinţa şi este probabil să se modifice structura de reprezentare în comisiile parlamentare. „Voi fi oricum într-o comisie, fără grup parlamentar”, a mai declarat Steliana Miron.

Ea este în prezent vicelider al grupului PPDD din Senat şi membru al Comisiei juridice şi de imunităţi, al Comisiei de muncă, dar şi vicepreşedinte al Comisiei de regulament, membru al Comisiei de validare şi membru supleant al Comisiei de revizuire a Constituţiei.

Liderul senatorilor PPDD, Haralambie Vochiţoiu, şi majoritatea membrilor acestui grup au demisionat din partid, urmând să se înscrie într-o formaţiune din actuala majoritate.

 Potrivit lui Vochiţoiu, decizia de a demisiona din PPDD a fost una colectivă, majoritatea senatorilor acestui partid optând să se înscrie într-o formaţiune din arcul guvernamental, al cărui nume Vochiţoiu a evitat să îl menţioneze în absenţa unui comunicat oficial din partea respectivei formaţiuni politice: „Aş dori ca acest partid să oficializeze chestiunea aceasta, cu un comunicat oficial”.

 Vochiţoiu a explicat că a luat această decizie pentru că la Senat grupul parlamentar al PPDD urma să fie desfiinţat.


Intră acum și în grupul de