Gheorghe Flutur este seful campaniei electorale PDL pentru alegerile europarlamentare


Intră acum și în grupul de

Secretarul general al PDL, senatorul Gheorghe Flutur, care este şi preşedinte al PDL Suceava, a fost desemnat şeful campaniei electorale PDL pentru alegerile europarlamentare a anunţat preşedintele PDL, Vasile Blaga, după Colegiul Director al partidului care s-a desfăşurat la Braşov.

Blaga a spus că a fost stabilită strategia pentru alegerile europarlamentare cu termene foarte precise, iar şeful de campanie pentru alegeri va fi Gheorghe Flutur, iar în fiecare organizaţie judeţeană a partidului, şef de campanie va fi preşedintele filialei.

 Blaga, Flutur, Predoiu

PDL a mai anunţat că democrat-liberalii vor să organizeze săptămâna viitoare un mare miting în Bucureşti la care să participe simpatizanţii PDL, dar şi cei nemulţumiţi de actuala guvernare.

 

De remarcat este că prin înfiinţarea Partidului Mişcarea Populară la care a aderat deja Elena Udrea şi mai mulţi foşti consilieri prezidenţiali ai preşedintelui Traian Băsescu, foşti membri PDL, democrat liberalii au o nouă abordare, arătând că cei care au plecat la PMP sunt de fapt cei care au luat decizia de a diminua salariile românilor.

 

Astfel, vicepreşedintele PDL Ceza Preda a spus că cei care au plecat la PMP sunt „oameni care s-au obişnuit la guvernare, care au tăiat salariile”.

LANSARE CANDIDATI - PARLAMENTUL EUROPEAN - IASI

„Sunt oameni care s-au obişnuit la guvernare, care nu ştiu să facă opoziţie, oameni care atunci când le-am spus că cetăţenii nu sunt de acord să le umblăm la venituri au spus: «noi avem de inaugurat, de tăiat panglici, de suit pe cal, noi avem de luat bani, de unde să luăm dacă nu tăiam leafa românilor?» Ei, uite că au plecat la Mişcarea Populară”, a declarat Cezar Preda.

 

PDL vrea să se repoziţioneze acum pe scena politică şi să promoveze iniţiative legislative pentru crearea de locuri de muncă şi reducerea fiscalităţii, reducerea CAS cu cinci puncte procentuale, creşterea salariului minim la 1000 de lei şi scăderea cotei unice la 12%.


Intră acum și în grupul de