Balan: „Ma intreb cat de mic poti sa fii ca sa furi din casa si sa te lauzi cu asta”. Vezi in ce context a spus deputatul asta


Intră acum și în grupul de

Deputatul PDL de Suceava, Ioan Balan, care este şi vicepreşedintele PDL pentru regiunea Nord Est, i-a avertizat luni pe liderii PMP să nu anunţe mai multe treceri de la PDL la PMP decât numărul de membri PDL. „Acestor lideri din Moldova ai PMP le spun să fie atenţi la numărul de primari şi de consilieri locali care trec de la PDL la PMP, să nu depăşească numărul real al celor din PDL”, a declarat Balan, arătând că a remarcat că mai mulţi noi membri ai Partidului Mişcarea Populară, foşti membri PDL, care nu au realizat mari performanţe în PDL, dar cărora partidul le-a oferit tot,  anunţă treceri de la PDL la PMP. „Mă întreb cât de mic poţi să fii ca să furi din casă şi să te lauzi cu asta”, a spus vicepreşedintele PDL.

ioan balan 3

El s-a întrebat cât de credibilă ar mai putea fi acţiunea de evaluare şi reevaluare pentru  membrii plecaţi din PDL spre PMP, mai ales că nici unuia nu i s-a pus pumnul în gură şi aveau libertatea să facă dacă doreau opoziţie la majoritatea USL. „Declaraţiile că ne despărţim acum ca să ne reunim după alegerile europarlamentare vor funcţiona doar dacă cei din PMP vor înţelege că nu luând oameni din PDL se întăreşte dreapta politică”, a mai spus liderul democrat-liberal.

El susţine că în PDL sunt oameni serioşi, membri de bază care au muncit pentru acest partid şi care rămân în PDL, dar că în schimb, cei care au beneficiat de munca acestor membri ai PDL,  înţeleg acum să se regăsească de cealaltă parte a baricadei. „Astăzi sunt două partide care izvorăsc din PDL, unul care rămâne cu izvorul, iar altul care pleacă cu valul. Iar ce e val, ca valul trece”, a conchis Ioan Balan.

Trei consilieri municipali şi judeţeni şi zece primari ai PDL din Bacău urmează să adere la Mişcarea Populară, a declarat, luni fostul consilier prezidenţial Gabriel Berca, arătând că este vorba despre aleşi locali care nu au mai avut în ultimul timp activitate în PDL.


Intră acum și în grupul de