Corneliu Popovici(PMP) sustine ca Vasile Ilie(PDL) a cedat mandatul de deputat in favoarea lui Cezar Preda


Intră acum și în grupul de

Coordonatorul organizaţiei judeţene PMP Suceava, Corneliu Popovici, a declarat, joi seara, în emisiunea Ora de politică de la Intermedia TV, că actualul deputat PDL de Buzău Cezar Preda îi datorează mandatul de deputat lui Vasile Ilie, care era beneficiarul real al mandatului, în urma ultimei redistribuiri de după alegerile din 2012, dar că acesta a cedat mandatul la solicitarea conducerii centrale a PDL.

corneliu popovici

Popovici a făcut referire la Cezar Preda în contextul în care a arătat că în timpul guvernării PDL, deputatul de Buzău a făcut opinie separată şi critica măsurile guvernării, iar acum a reluat aceste acuze, iar după ce i s-a reproşat atitudinea a decis să demisioneze din funcţiile din PDL.

Liderul PMP Suceava, care în 2012 a fost candidat din partea PDL pentru un loc de senator,  a făcut şi o dezvăluire, arătând că Cezar Preda este acum deputat mulţumită lui Vasile Ilie care ar fi renunţat la mandat în favoarea acestuia.

El a spus că în urma ultimei repartizări a mandatelor, Vasile Ilie era cel care trebuia să ajungă deputat, dar că i s-a solicitat din partea conducerii centrale a partidului să renunţe în favoarea lui Cezar Preda.

vasile ilie 2

Pe de altă parte, Vasile Ilie, a refuzat să comenteze această declaraţie a lui Popovici, arătând că nu poate să comenteze lucruri nereale.


Intră acum și în grupul de