Partidul Verde Suceava: Ne gandim cu retinere si mari emotii cum vor arata finantele Romaniei dupa un mandat al lui Nicolaescu


Intră acum și în grupul de

Partidul Verde Suceava îşi exprimă îngrijorarea privind nominalizarea lui Eugen Nicolăescu în funcţia de ministru al Finanţelor după ce în calitate de ministru al Sănătăţii nu are nicio performanţă, ci doar dosare penale.

Într-un comunicat de presă, PV Suceava susţine că a urmărit cu atenţie schimbările ministeriale efectuate în rândul liberalilor considerând că „sunt de bun augur”, mai ales dacă este înlocuit un ministru cu o moralitate, integritate şi o pregătire sub cota zero, cu unul care cel puţin a făcut performanţă într-un domeniu.

„Uimirea cea mare a fost nominalizarea d-lui Nicolăescu de la Ministerul Sănătaţii la Ministerul Finanţelor. Noi, verzii suceveni, am încercat să găsim în trecut performanţele dlui Nicolăescu la Ministerul Sănătăţi şi sinceri să fim nu am găsit decât ceva dosare penale, idei de schimbare a salarizării personalului medical abandonate la mijlocul drumului, pacienţi care au murit din cauza lipsei medicamentelor, fel şi fel de jonglerii financiare care nu au făcut decât să sărăcească bugetul statului.  Cât despre performanţă, se pare că acest cuvânt a fost scos din vocabularul dlui Nicolăescu”, se arată în comunicat.

eugen nicolaescu

Totodată, PV Suceava menţionează că dacă domeniul Sănătăţii este într-o situaţie dificilă după mandatele lui Eugen Nicolăescu, verzii suceveni se gândesc „cu reţinere şi mari emoţii” cum vor arăta finanţele României după un mandat a liberalului Nicolăescu.

 

PV Suceava se întreabă de ce atunci când PNL ajunge la putere, cei mai buni miniştri sunt Mariana Câmpeanu, Eugen Nicolăescu sau Teodor Atanasiu, chiar dacă se vede de fiecare dată, la final de mandat, că performanţa lor la anumite ministere este nulă.

 

„Alte nume sau alţi specialişti nu mai sunt în PNL?”, se întreabă verzii suceveni.


Intră acum și în grupul de